Ανακαλύψτε το απιστευτο κόσμο του UCMAS

Το UCMAS (Universal Concepts of Mental Arithmetic Systems) είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του παιδιού. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και μπορεί κανείς να το ξεκινήσει σε οποιαδήποτε φάση από την ‘Α εώς τη Στ τάξη του Δημοτικού. Η ολοκλήρωση του προγράμματος διαρκεί 4-4,5 χρόνια ανάλογα της ηληκίας που αρχίζει να παρακολουθά τα μαθήματα. Διδάσκεται σε 78 χώρες ανα το παγκόσμιο σε περισσότερα απο 6000 κέντρα.

Τα μαθήματα διδάσκονται μία φορά την εβδομάδα 1.5 ώρα έκαστο εκτός απο το UCMAS 1 που διαρκεί 1 ώρα κάθε βδομάδα. Στην αρχή κάθε ενότητας ο κάθε μαθητής πληρώνει για τα βιβλία του που θα του παρέχεται καθώς και την εξέταση που πρόκειται να παρακαθίσει. Ο εξοπλισμός παρέχεται δωρέαν σε κάθε νέο μαθητή.

Όλοι οι μαθητές παρακάθονται σε εξετάσεις στην κάθε θεματική ενότητα, δηλαδή κάθε 5 μήνες και οι επιτυχόντες παίρνουν δίπλωμα απο τη Μαλαισία. Επίσης οι μαθητές μας λαμβάνουν μέρος σε Παγκύπριους αλλά και Παγκόσμιους Διαγωνισμούς που γίνονται μεταξύ των μαθητών διαφόρων κέντρων και οι νικητές πέρνουν διπλώματα και μετάλλια.

Generic placeholder image

Ενδυνάμωση μνήμης

Generic placeholder image

Ενδυνάμωση ακουστικής ικανότητας

Generic placeholder image

Αύξηση της συγκέντρωσης

Generic placeholder image

Αύξηση της ικανότητας να κάνει περισσότερα από ένα πράγμα ταυτόχρονα

Generic placeholder image

Βελτίωση μαθηματικής αντίληψης και ικανότητας

Generic placeholder image

Αύξηση της αυτοπεποίθησης

Generic placeholder image

Βελτίωση της ακαδημαϊκής επίδοσης σε όλα τα μαθήματα του σχολείου

Κάντε την εγγραφή σας τώρα
Ή επισκευτείτε το UCMAS Cyprus